Levering af grus og sand til alle formål

Har du brug for levering af grus, sand eller sten i nærheden af for eksempel Kalundborg, Jyderup, Høng eller Gørlev? Vi tilbyder levering af blandt andet grus og sand, samt småsten og skærver, i hele landet. Vi kører med vej- og støbematerialer til alle tænkelige formål og behov - små som store - med største præcision og punktlighed.

Kvalitet og service i absolut topklasse

Hos Bjerge Vognmandsforretning sætter vi den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde - også når vi står for levering af grus og sand. Vores omfattende erfaring og høje ekspertise med kørsel og transport er din sikkerhed for den allerbedste kvalitet og højeste serviceniveau i alle arbejdsgange.

Vi kommer naturligvis altid til aftalt tid. Vores kunder er alt fra privatpersoner, over erhverv og industri til kommuner og andre offentlige instanser.

Bred vifte af forskellige materialetyper

Vi kan tilbyde vores kunder hurtig og nem levering af grus og sand, samt mange andre materialetyper. Har du specielle behov, så kontakt os og hør om de mange muligheder. 

Vi transporterer materialerne ud til dig i containere og aflæsser sandet, gruset eller sten med kran/grab, såfremt du ønsker dette. Vi tilbyder også meget andet arbejde med kranbil.

Vores kompetente vognmænd leverer følgende materialetyper:

  • Muldjord
  • Vej- og støbematerialer
  • Sandfyld
  • Pyntesten
  • Skærver

Alle materialer kan enten leveres i container eller i aflæsset form alt efter kundens ønsker og behov.

Kontakt os for en stærk pris på levering af grus og sand

Vi står klar til at hjælpe med din næste levering af grus og sand. Vi har 70 å​rs erfaring fra faget, så du kan trygt overlade din opgave til os. Vi er et stærkt team af kompetente fagfolk, som tager vores job meget seriøst. Det er altid vores fornemmeste opgave at udstyre dig med, hvad du har behov for til en attraktiv pris, så du bliver glad og tilfreds for vores samarbejde.​

​For priser, et uforpligtende tilbud eller spørgsmål af enhver art, kontakt os i dag på mobilnummer 21 25 73 81. Du kan også sende en mail til ​bjergevogn@mail.dk eller udfylde kontaktformularen.

Ønsker du at blive ringet op af Bjerge Vognmandsforretning ApS med et uforpligtende tilbud?

Skriv dit navn og telefonnummer her,​

så vil vi ringe dig op så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alsidig & moderne vognpark​​​

Vognmandsforretning siden 1943​​

Følger moderniseringen​​​