Kranbil til alle slags opgaver

Skal du have udført kranopgaver, men mangler en kranbil til kørsel i nærheden af Kalundborg, Jyderup, Høng eller Gørlev?

Hos Bjerge Vognmandsforretning ApS har vi både udstyret og ekspertisen til at varetage din opgave. Vi tilbyder sikker transport med kranbil til transport af blandt andet grus, sten, jord samt genbrugsmaterialer. 

Vi kan udføre en bred vifte af kranopgaver, herunder:

Både for private og erhverv samt kommunalt?

Vores kranbil kører krankørsel for alle, der har brug for det. Hvad end du som privatperson eller i erhvervsmæssigt regi står og mangler vores dygtige vognmænds kompetencer, er vi klar til at rykke ud med kranbil. 

Vi kører også for industrien og for offentlige instanser.​

Hos Bjerge Vognmandsforretning står vi for et personligt og tæt samarbejde med vores kunder. ​Vi lægger stor vægt på at levere en gennemført professionel kvalitet i vores arbejde, en punktlighed som et schweizisk urværk samt en pris, der giver de fleste af vores konkurrenter sved på panden.

Vores kranbil kan løfte din næste opgave

Du er altid velkommen til at kontakte os på mobil 21 25 73 81, hvis du har brug for kørsel med kranbil eller kranløft. 

Du kan også skrive en e-mail til bjergevogn@mail.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kører kranbil over hele Sjælland, men har du en opgave et andet sted i landet, så kontakt os gerne, så tager vi en snak om mulighederne for at køre i netop dette område. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Ønsker du at blive ringet op af Bjerge Vognmandsforretning ApS med et uforpligtende tilbud?

Skriv dit navn og telefonnummer her,​

så vil vi ringe dig op så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alsidig & moderne vognpark​​​

Vognmandsforretning siden 1943​​

Følger moderniseringen​​​