Containerudlejning og containerkørsel

Mangler du en erfaren samarbejdspartner til at varetage containerkørsel i eksempelvis Høng, Kalundborg, Jyderup eller Gørlev? Bjerge Vognmandsforretning ApS tilbyder leje og kørsel med containere til ethvert formål. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Udover kørsel, stiller vi også et større antal containere til din rådighed, hvis du har behov for det. Containerkørsel og containerudlejning fylder en del i vores ordrebog, hvorfor vi har stor erfaring med denne del af faget.

Vi er specialister i containerudlejning

Bjerge Vognmandsforretning ApS tilbyder containerudlejning til både erhverv og privatpersoner. Vores erfaring og ekspertise er din sikkerhed for en professionel løsning. Vi rådgiver og vejleder dig om de forskellige containere og deres anvendelsesmuligheder, så du får et optimalt udbytte, når du vælger containerudlejning hos os.​

Vi står både for udlejning og for tømning af følgende containertyper:

  • 12-30 m3 – både åbne og lukkede containere
  • 10 og 20 fods skibscontainer til opbevaring
  • 22 m3 container til korn med rullepresenning

Containerne er naturligvis særdeles velegnet til affald. Vores dygtige vognmænd sørger altid for aflæsning af affald på en godkendt modtagerplads. Vi kan også hjælpe dig med krankørsel og kranarbejde på Sjælland.

Få mere information om vores containere

Har du brug for at leje eller få kørt containere, så vælg en professionel, skræddersyet løsning fra Bjerge. Vi står klar til at hjælpe dig med din næste opgave inden for containerudlejning eller -kørsel.

Er du i tvivl om, hvilken type container der matcher dine behov og ønsker, er du altid velkommen til at kontakte til os på mobil 21 25 73 81. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller skrive en e-mail til bjergevogn@mail.dk. Så finder vi den helt rigtige løsning til dig og giver dig et favorabelt tilbud på din opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Vi holder til i Store Fuglede på Vestsjælland, men kører naturligvis for kunder overalt i landet​.

Ønsker du at blive ringet op af Bjerge Vognmandsforretning ApS med et uforpligtende tilbud?

Skriv dit navn og telefonnummer her,​

så vil vi ringe dig op så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alsidig & moderne vognpark​​​

Vognmandsforretning siden 1943​​

Følger moderniseringen​​​